fbpx
recette baba au gaufre

Recipe: Baba KTCHN wafel

DE INGREDIËNTEN

  • Stroop topping: 250cl water, 125g suiker, 5cl rum (optioneel) en 1 vanillestokje aan de kook brengen in een steelpan.
  • Pralinépasta of pindakaas
  • Chocoladeganache of gesmolten chocolade
  • Kersenjam
  • Mango coulis
  • Slagroom met sinaasappelschil
  • Garnering: citrusrasp, verse kruiden, pinda’s, gekonfijte kersen, marshmallows, enz.
  • Cuberdon

INSTRUCTIES

  • Droog de wafel 10 minuten in de oven op 180 graden; hij moet lekker knapperig zijn. Drenk hem dan royaal in de afgekoelde toppingsiroop.
  • Vul elke cel met de toppings* van je keuze, wees creatief en voel je vrij om onze suggesties te vervangen door wat je zelf lekker vindt! Als je geen spuitzak hebt, werkt een in een hoek uitgesneden diepvrieszak perfect.
  • Versier elke alveolus met citrusrasp, verse kruiden, pinda’s, gekonfijte kersen, marshmallows of wat je maar bij de hand hebt.
  • Verwarm de cuberdon 5 seconden in de magnetron, snijd het uiteinde eraf en giet de inhoud op de wafel.

DELEN EN GENIETEN!


Envie d’en savoir plus ?