fbpx

Winterbruiloften, de nieuwe trend?

De winter komt eraan en trekt steeds meer aanstaande bruidsparen aan. Stel je voor… Een bruiloft in de sneeuw, in een warme sfeer, allemaal vergezeld van een paar lichtslingers om de harten te verlichten! Absoluut romantisch, toch? En wat als jij volgende winter gaat trouwen? KTCHN heeft onderzocht en heeft 4 goede redenen ontdekt om in de winter te trouwen. Gezellige Winter” sfeer bruiloft

De ideale trouwjurk

Sinds het huwelijk van Meghan en Harry zijn trouwjurken met lange mouwen extreem trendy geworden. Ontwerpers schieten niet tekort in creativiteit en maken jurken op maat waardoor je stijlvol kunt zijn terwijl je warm en gezellig blijft.

Voor degenen die het wat kouder hebben, zijn er tal van chique sjaals of capes die perfect bij je outfit passen.

Beschikbaarheid van dienstverleners

Geen afwijzingen meer van uw dienstverleners vanwege een volle agenda! Dienstverleners zijn meer beschikbaar en zullen meer tijd hebben om aan u te besteden. Wat is er beter dan de keuze hebben om de provider van je dromen te vinden?

KTCHN, Choux de Bruxelles, Streat Foodtrucks en vele anderen zullen er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen en uw dag onvergetelijk te maken.

Bruiloft met een “Gezellige Winter” sfeer

Als je in de winter trouwt, wil je misschien een warme en gezellige locatie waar je gasten welkom kunnen worden geheten, zoals Chalet Robinson met zijn zichtbare houten balken, gelegen in het hart van het Ter Kamerenbos.

Met enkele decoratieve elementen zal jullie locatie jullie gasten meenemen naar een romantische en gezellige sfeer zonder te vervallen in een kerstsfeer.

Op maat gemaakte bruiloft

Een bruiloft buiten het seizoen is een kans om een uniek en origineel menu aan te bieden. Weg met de traditionele koude voorgerechten, plaats voor warme en heerlijke maaltijden.

Waarom verras je je gasten niet door verschillende kraampjes aan te bieden met glühwein, geroosterde kastanjes of zelfs een chocoladefontein?


Wil je meer weten?