KTCHN draagt bij aan het definiëren van onze snel veranderende wereld door middel van een culinaire ervaring die seizoensgebonden producten en de vegetarische trend benadrukt. We geloven sterk in de essentiële rol van lokale producenten, korte ketens en duurzaamheid. Vanuit deze visie omarmen we waarden zoals genot, gemeenschap en gezelligheid.
Foodsharing is steeds een garantie op een gezellige maaltijd. Eenvoudig of gastronomisch, maar altijd samen met anderen. We geloven sterk in de magie van mensen die samen rond een tafel zitten en die lachen, verhalen vertellen en smaken met elkaar delen. KTCHN gaat voor het creëren van gedenkwaardige culinaire avonturen waarbij eten als een expressie van emoties wordt gezien.
Onze chef-koks laten hun creaties naadloos aansluiten bij de natuurlijke cycli van onze planeet, met respect voor de seizoenen en volgens het ritme van de aarde. We hechten bijzonder veel belang aan authentieke smaken, wat zich uit in ons constante eerbetoon aan de smaken van groenten.
Concreet bieden we bij KTCHN een culinaire ervaring waar plantaardige producten een centrale rol spelen en waar vlees en vis het geheel afmaken. Door onze creaties op te bouwen rond plantaardige producten willen we onze klanten bewustmaken over de manier waarop we consumeren, steeds met een onvergetelijke gastronomische ervaring in het achterhoofd.
De zonovergoten keuken van Laure Genonceaux weerspiegelt haar Mauritiaanse afkomst en is opgebouwd rond onbewerkte, supervers gepresenteerde producten. Het favoriete gerecht van Laure? Gewoonweg balletjes in tomatensaus, bereid volgens haar moeders recept. Een eenvoudige manier om terug te denken aan wat echt telt in het leven, helemaal zoals we het bij KTCHN ook graag hebben.
Het patisseriewerk van Despina Antypa is waar emotie en precisie elkaar ontmoeten. Oorspronkelijk cultureel journaliste in Griekenland, greep ze de crisis van 2008 aan als een kans om haar levenslange passie voor patisserie te volgen. Na haar opleiding en ervaring bij het met een Michelinster bekroonde Varoulko verhuisde ze in 2013 naar Brussel, waar ze zich aansloot bij het team van het vijfsterrenhotel Steigenberger Wiltcher’s. Bij KTCHN creëert ze verfijnde en oprechte desserts — elk als een goed geschreven verhaal, waarin techniek en ziel samenkomen, en altijd bedoeld om gedeeld te worden.